Corvinus nyelvvizsga

Kedves Diákok!

A Corvinus Egyetem Nyelvvizsgaközpontjával iskolánk hosszú ideje együttműködik. Az elmúlt évek során sok berzés tett sikeres általános és szakmai anyaggal bővített nyelvvizsgát angol és német nyelvekből. A megszerzett bizonyítvány államilag elismert, a felvételinél többletpontot is érhet, nem is beszélve arról, hogy a diploma megszerzéséhez és álláskeresésnél alapkövetelmény a nyelvtudás. Ennek az ismeretnek egyik kiváló bizonyítéka a NYELVVIZSGABIZONYÍTVÁNY! 

Remek nyelvtanáraink profi módon felkészítenek a vizsgákra, teljes erőbedobással a siker nem marad el. A Berze szárnyai alatt könnyebb felkészülni a nyelvvizsgára, mert a felkészítő tanárokat ismeritek, ők ugyanakkor tisztában vannak erősségeitekkel és gyengeségeitekkel, és a célotok közös:

MEGSZEREZNI AZ INGYENES NYELVVIZSGÁT!

2018. január 1-től az első sikeres nyelvvizsga vizsgadíját az állam visszafizeti, tehát a bizonyítvány megszerzése anyagilag nem megterhelő, nem kell magánórákat fizetni, és siker esetén a vizsgára kifizetett pénz is visszakerül hozzád.

A vizsgajelentkezés adminisztrációs részét az iskola intézi, így Neked csak egy teendőd van: megfelelni a nyelvvizsgán, amihez segítséget nyújtanak a Corvinus által rendszeresen összeállított próbatesztek, auditív anyagok, szövegértések.

Ja, és még valami:

A vizsgán nem arra kíváncsiak, hogy mit nem tudsz, hanem, hogy mit tudsz!

   

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziuma

OM: 203061

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Szakg. 2020. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search