Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Zdory T

Engedje meg, hogy üdvözöljem abból az alkalomból, hogy érdeklődik iskolánk felől. Amennyiben képzési formáink, tanrendünk érdekli, honlapunkon rengeteg információt talál ezekkel kapcsolatban. Én itt azt szeretném kihangsúlyozni, amelyről nem született sem tanterv, sem jegyzőkönyv. Olyan értékeinket, amelyeket oktatói testületünk minden tagja fontosnak tart, mégsem szakmai követelmény megtartásuk, inkább csak közös célkitűzés.

Mindenekelőtt fontos értéknek tartjuk azt a családias, megértő légkört, amelyet folyamatosan fenntartunk nem csak délelőtti óráinkon, de az olyan délutáni foglalkozásokon is, mint például a színjátszó szakkör, vagy a karácsonyi ünnepség. Oktatói testületünk tudatosan törekszik arra, hogy ne legyen egyetlen olyan diákunk se, aki egyedül érezné magát falaink között, vagy ne kapná meg a kellő segítséget az élet fontosabb területeihez.

Kiemelt figyelmet fordítunk szakmai képzésünk színvonalára, ügyelve arra, hogy más tantárgyak összehangoltan fejlesszék azokat a kompetenciákat, amelyekre szükség van az elsajátítandó tananyag megtanulásához. Délutánonként tanáraink igény szerint segítséget nyújtanak a nehezebben haladó tanulóinknak. Sőt, nyitottak vagyunk diákjaink kezdeményezéseire is, ötleteiket mindig átgondoljuk, és igyekszünk a lehető legtöbbet megvalósítani közülük.

Félek, ez a köszöntő már most túl hosszúra nyúlt, ezért nem is szaporítom a szót, inkább megkérem Önt, hogy látogasson el hozzánk, hogy személyesen is meggyőződjön arról, hogy ez nem a marketing része. (Pedig abban is jó iskolánk!) 

Bármilyen kérdés merül fel Önben, szeretettel várom.

 

Zádory Tibor

Igazgató

BGSZC Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

OM: 203061/003

1047 Budapest, Baross u. 72.

© Copyright Berzeviczy Gergely Technikum. 2024. Joomla weboldalak SiteFace Kft.

Search